Gemeente Wassenaar

Vervanging bomen in de Burmanlaan
14 december 2004
Ons kenmerk: 04019267
De conditie van de esdoorns is slecht. Daarbij vormt het dode hout in de kronen van die bomen een gevaar voor passanten. De sectie Groen heeft besloten om de bomen te vervangen door linden omdat deze al aanwezig zijn. Tevens zal van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om de aanwezige beplanting te vervangen door gazon.

Ook de beplanting verkeert in slechte staat en is daardoor moeilijk te onderhouden.

De werkzaamheden beginnen op m aandag20december.Eerstwordende esdoorns omgezaagd, vervolgens worden de nollen verwijderd en tot slot worden nieuwe gaten voor de linden gegraven. De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken, bijvoorbeeld overdag met het parkeren van uw auto. Getracht wordt de overlast te beperken. Wij vragen op voorhand uw begrip en medewerking.

Wilt u in verband hiermee zo vriendelijk zijn om maandag 20 december vanaf 8.30 uur uw auto niet langs de groenstrook te parkeren.

Het werk kan deze maand, voor de feestdagen zijn afgerond.

Mocht het echter gaan vriezen, dan kan er vertraging optreden in de aanpak en de werkzaamheden daarom wat langer gaan duren.

Heeft u naar aanleiding van de brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer de Boer, hoofd van de sectie Groen, tel. 5122269.