Ingezonden persbericht


LANDesk Software benoemt Jim Agenant tot Regional Sales Manager Benelux

Schiphol-Rijk, 15 december 2004 - LANDesk® Software, leverancier van geïntegreerde oplossingen voor apparatuurconfiguratie en beveiligingsbeheer, heeft Jim Agenant (46) benoemd tot Regional Sales Manager Benelux. In deze functie is Agenant verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoopactiviteiten in deze regio. Hij zal zich vooral richten op partnerondersteuning en het uitbouwen van het partnernetwerk in de Benelux. Dit betekent onder andere dat hij nieuwe channel partners werft, die de LANDesk Software-oplossingen aan eindgebruikers gaan leveren.

Voordat Agenant bij LANDesk Software in dienst kwam, was hij Country/Sales Manager Benelux bij Cyclades, producent van Infrastructure Management Tools voor Data Centers. Agenant heeft een achtergrond in Computer en Elektronica Techniek.

"LANDesk Software heeft een goed functionerend partnerprogramma. Mijn taak is om de uitstekende relaties met bestaande channel partners - momenteel drie in Nederland en twee in België - uit te bouwen", aldus Agenant. "Daarnaast zal ik het partnerbestand verbreden met nieuwe resellers en samenwerkingsverbanden. LANDesk Software streeft ernaar via channel partners eindgebruikers optimaal te ondersteunen bij de installatie en het gebruik van onze oplossingen. Naast de daarvoor benodigde productgerichte trainingen bieden we partners tevens ondersteuning op het vlak van lead-generatie, marketing en sales."

Over LANDesk Software
LANDesk Software is leverancier van configuratie- en beveiligingsbeheeroplossingen voor desktops, servers en mobiele apparatuur. Het bedrijf helpt duizenden organisaties bij de eenvoudige inzet en het gebruik van end-to-end beheeroplossingen. LANDesk Software heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City in Utah (Verenigde Staten) en heeft vestigingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De Nederlandse vestiging is in Schiphol-Rijk.