Ingezonden persbericht



Persbericht

Voorschoten/Wassenaar, december 2004

Chaletsplus groeit tegen de verdrukking in: aantal wintersportboeking 25% hoger dan vorig seizoen

Chaletsplus,verhuurder via internet van chalets en appartementen in de Oostenrijkse plaatsen Königsleiten en Wald, deelt mede dat het aantal wintersportboekingen voor het huidige seizoen, ondanks een voorspelde terugloop, met 25% is toegenomen.

Volgens Ton en Yvonne Jansen, de directieleden van Chaletsplus is het duidelijk te merken dat men steeds vroeger boekt. Wie nu nog een luxe chalet of appartement wil reserveren in het Oostenrijkse Königsleiten of Wald dient er snel bij te zijn want er zijn er nog maar enkele beschikbaar. Door de nieuwe liftverbinding met Gerlos is het perfecte en hooggelegen skigebied rond deze plaatsen nog aantrekkelijker is geworden.

Skipassen

Chaletsplus biedt de wintersporters tevens de mogelijkheid om direct bij boeking de skipassen te bestellen met een korting van 5%. De skipassen worden zonder extra administratiekosten thuis afgeleverd.

Zomer

De chalets en appartementen in Königsleiten en Wald zijn ook zeer geschikt voor een zomervakantie. De mooie omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen, mountainbiken of een partijtje golf. Nabijgelegen bijzondere attracties zijn het natuurreservaat Hohe Tauern en de Krimml watervallen.