SKYRADIO

Wachten op de tram met Marco, Phil, Trijntje, Lionel en Do

Sky Radio 101 FM tovert tramhalte Leidseplein om tot kersthalte

De tramhalte op het Leidseplein in Amsterdam is omgetoverd tot een gezellig kersttafereel door Sky Radio 101 FM, The Christmas station.

Reizigers die wachten op de tramlijnen 1, 2 of 5 worden tot eind van
het jaar vergezeld door de topartiesten Phil Collins, Marco Borsato,
Trijntje Oosterhuis, Lionel Richie en Do. Het bankje in de halte heeft
voor de gelegenheid plaats gemaakt voor een heuse rode sofa en in de halte klinkt vrolijke kerstmuziek.

Outdoor exploitant JCDecaux heeft de tramhalte vanmorgen omgebouwd tot deze spectacular, die aansluit bij de kerstcampagne van Sky Radio 101 FM. De artiesten uit de tv commercial van Sky Radio 101 FM zijn in de tramhalte allemaal terug te vinden.

Mark Berendsen, commercieel directeur Sky Radio 101 FM: 'Kerst is een hele speciale periode voor iedereen. Sky Radio101 FM heeft daarin een belangrijke plek. Dat willen wij graag uitdragen. De afgelopen jaren hebben wij altijd de Sky Radio-kersttram laten rijden. Dit jaar hebben wij gekozen voor een warme sfeer die helemaal past in de campagne van The Christmas station. We hopen dat de reizigers, als ze in de kou op de tram moeten wachten, voor Kerst worden 'opgewarmd' met de muziek en de gezellig versierde woonkamer met de Sky-artiesten'.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non stop-muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.