Ingezonden persbericht


Persbericht

Download.nl start met video en musictones voor de mobiele telefoon

~ portable entertainment met videoclips, games en muziek ~

Amsterdam, 15 december 2004 Online muziek- en entertainmentsite Download.nl start met het aanbieden van entertainment voor onderweg via Download: Mobiel, het nieuwe kanaal op www.download.nl. Het aanbod omvat videoclips van bekende artiesten, musictones van hoge kwaliteit en uitdagende games voor mobiele telefoons.

Universal Mobile levert musictones en games en het Britse Bake Media verzorgt videoclips. Nieuw in het assortiment zijn de zogenaamde Real Tones; ringtones met zang van de originele artiesten. Het Real Tones-aanbod bevat populaire muziek van grote namen als Eminem, Nelly, Gwen Stefani, 50 Cent, Sugababes en Black Eyed Peas. Ritchie Kremer, country manager Universal Mobile is verheugd over de samenwerking. Met Download.nl voegen we een belangrijk distributiekanaal toe om de consument het nieuwste te bieden op het gebied van mobiel entertainment.

Dankzij de samenwerking met Bake Media heeft Download.nl als één van de eerste partijen in Nederland videoclips van de nieuwste hits voor mobiele toestellen in haar assortiment. Download.nl is de entertainment site in Nederland. Met onze mobiele clips kun je overal en altijd je favoriete artiesten bekijken op je mobiel, aldus Dominic Reeves, managing director bij Bake Media.

Download.nl verwacht met dit nieuwe kanaal een bredere groep consumenten aan te spreken. Sander Remans, entertainment manager bij ilse media, is enthousiast over de samenwerking met de nieuwe partners. Met steeds meer mobiele telefoontoestellen kun je muziek beluisteren en video s bekijken. Download.nl neemt de belangrijke stap om entertainment voor de mobiele telefoon te leveren.

(255 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
ilse media is met internetportals als www.ilse.nl, www.startpagina.nl, www.nu.nl, www.vindex.nl, www.overzicht.nl, www.download.nl, www.web-log.nl, www.wieonline.nl en www.kaboem.nl de grootste internetuitgever van Nederland. ilse media genereert 400 miljoen pageviews per maand op het internet. Daarnaast heeft ilse media een lange periode van ervaring in het ontwikkelen en verkopen van succesvolle internet advertentiemogelijkheden aan een brede doelgroep. Ook is ilse media uitgever van de Welke Gidsen. Deze uitgaven helpen de consument bij het maken van grote aankoopbeslissingen. Met het aanbod van media, zowel online als op print, bereikt ilse media meer dan 60% van het Nederlandse internetpubliek. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland.