Ingezonden persbericht


LANDesk Software kiest Lammers van Toorenburg Benelux PR voor PR-ondersteuning

Bunnik, Brussel, 15 december 2004 - LANDesk® Software brengt zijn PR-belangen voor de Benelux onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR). LANDesk Software is leverancier van geïntegreerde configuratie- en beveiligingsbeheeroplossingen voor desktops, servers en mobiele apparatuur. Het bedrijf kiest voor LVT PR vanwege het track-record in de PR-dienstverlening aan ICT-bedrijven en de Benelux-focus van het bureau.

Duizenden veelal grotere organisaties wereldwijd gebruiken LANDesk Software-oplossingen voor de eenvoudige inzet en het gebruik van end-to-end beheeroplossingen. De meest gebruikte oplossing is de LANDesk Management Suite, waarvan onlangs versie 8.5 is geïntroduceerd. Met dit product halen bedrijven het uiterste uit hun bestaande IT-investeringen en bedrijfssystemen. Het nieuwste product van LANDesk Software, LANDesk Security Suite, is gebaseerd op de reeds bewezen technologie van de LANDesk Management Suite. Gecombineerd bieden deze producten een enkele beveiligingsoplossing die vanuit één centrale beheerinterface zeer schaalbaar is. Beheerders kunnen met LANDesk Security Suite automatisch systemen inventariseren, kwetsbaarheden identificeren, patches testen en inzetten, en spyware en malware verwijderen en blokkeren. Dit alles binnen één managementsuite.

# # #

Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations
Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) is een ICT-communicatieadviesbureau met 26 PR-specialisten. Het bureau ondersteunt zijn klanten vanuit een Nederlandse (Bunnik) en een Belgische (Brussel) vestiging. LVT PR richt zijn dienstverlening op ICT-gelieerde ondernemingen die een vernieuwende en transparante PR- en communicatieaanpak wensen. Het aanbod van LVT PR is allesomvattend: van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie en van een idee tot en met het eindproduct en de frequente perscontacten. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van LVT Editorial Services en bedrijfsevenementen van Eventive Business Events. In België en Nederland werkt Lammers van Toorenburg Benelux PR momenteel voor zo'n 60 bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals.