Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FileMaker stroomlijnt het goede in de mens

FileMaker Donations: kant-en-klare toepassing voor werving van donateurs

Utrecht, 15 december 2004 ­ Met FileMaker Donations voegt Filemaker de volgende oplossing toe aan haar kant-en-klare producten. FileMaker Donations biedt charitatieve instellingen en bedrijven zonder winstoogmerk ondersteuning bij het opzetten, volgen en stroomlijnen van campagnes voor geldinzamelingen, schenkingen en wervingen.

Eerder bracht FileMaker al toepassingen op de markt ter ondersteuning van projectbeheer (FileMaker Tasks), agendavoering (FileMaker Meetings) en de stroomlijning van veelvoorkomende bedrijfstaken (FileMaker Work Request).

Ryan Rosenberg, vice president marketing en services FileMaker, zegt. "FileMaker Donations helpt managers zich te richten op hun kerntaken. Zo kunnen ze zich volledig richten op hun relaties met donateurs."

Kenmerken
FileMaker Donations 2.0 is eenvoudig te installeren en er is geen kennis van databasesoftware vereist. De oplossing benut de bestaande informatie over donateurs, vrijwilligers en de inzamelingsactiviteiten. Eenvoudige gegevensinvoer, het volgen van relaties en het maken van PublieksWerk / FileMaker 1/2

PERSBERICHT

rapportages is eenvoudig en FileMaker biedt de mogelijkheid toegangsniveau's te bepalen en herbruikbare emailsjablonen aan te maken. FileMaker Donations brengt eenvoudig het netwerk in kaart om ze meer donateurs te kunnen werven.

FileMaker Donations maakt gebruik van de nieuwe kenmerken van FileMaker Pro 7:
- Gegevensbeveiliging door de database met gebruikersnamen en wachtwoorden te beveiligen en aan iedere gebruiker van de werkgroep privileges toe te kennen.
- Produceren van makkelijk leesbare en informatieve rapportages.
- Direct een overzicht van de uitstaande activiteiten.
- Importeren van gegevens uit Microsoft Outlook en Apple Address Book.
- Sneller toegang tot informatie door op hetzelfde moment meer schermen in dezelfde database te openen.

- Eenvoudige verzending van e-mailings.
- Gevonden zoekopdrachten kunnen bewaard blijven.

Prijzen, beschikbaarheid en systeemvereisten
FileMaker Donations 2.0 is per direct in de Benelux beschikbaar. De toepassing kan in de FileMaker-webwinkel op het internet worden opgehaald, of op cd-rom worden besteld (www.filemaker.nl/store). De prijs van FileMaker Donations bedraagt 119,00 (exclusief btw) voor de cd-rom en internetversie samen en 109,00 voor de enkele internetversie. Voorafgaande installatie van FileMaker Pro 7v3 is een vereiste. FileMaker Donations werkt met zowel Microsoft Windows XP als Apple's Mac OS X 10.2.8 en hoger. Meer informatie over de kant-en-klare FileMaker-toepassingen is te vinden op http://www.filemaker.nl/applications/.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publicatie en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie en testversies:
FileMaker Benelux PublieksWerk Ive Defaix Marije Verdouw ive@smp.nl marije@publiekswerk.nl t: (030) 241 33 23 t: (020) 486 21 39 PublieksWerk / FileMaker 2/2

---- --