Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FileMaker's webwinkel nu in Nederlands

Utrecht, 15 december 2004 ­ FileMaker biedt sinds ruim twee jaar de mogelijkheid om haar databaseproducten via haar internetwinkel te bestellen. Om de Nederlandse gebruiker beter te bedienen, is vanaf vandaag de internetwinkelnu ook in het Nederlands beschikbaar.

FileMaker's webwinkel is in meer dan negentien landen beschikbaar, te weten: Australië, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, IJsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

In FileMaker's webwinkel zijn de nieuwste FileMaker-producten (FileMaker Pro 7, FileMaker Server 7, FileMaker Server 7 Advanced, FileMaker Developer 7 en FileMaker Mobile 7) en FileMaker's kant-en-klare oplossingen te koop. Meer informatie is te vinden op www.filemaker.nl/store.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publicatie en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie en testversies:
FileMaker Benelux PublieksWerk Ive Defaix Marije Verdouw ive@smp.nl marije@publiekswerk.nl t: (030) 241 33 23 t: (020) 486 21 39 PublieksWerk / FileMaker 1/1


---- --