Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving, woensdag 15 december

Den Helder 15-12-2004 - 16.00 uur

Politie zoekt getuigen van een mishandeling

Den Helder woensdag 15 december 2004.

De politie in Den Helder is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 18-jarige jongen uit Den Helder. De mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag op de Koningstraat omstreeks 03.20 uur. Het slachtoffer zou door een tot nu toe onbekende man zijn geslagen waardoor hij op de grond viel. Hierbij raakte hij gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel maar wilde verder geen medische verzorging. Hij is daarop naar huis gegaan. Later bleek dat de jongen ernstig hoofdletsel heeft opgelopen. Hij is inmiddels opgenomen in het ziekenhuis in Den Helder.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en vraagt hen contact op te nemen met de politie in Den Helder, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).

Groot aantal vernielingen aan woningen

Den Helder, woensdag 15 december 2004.

In de nacht van dinsdag op woensdag werden verschillende vernielingen gepleegd in de Ooievaarstraat, Basstraat, Wilhelminastraat en Torenstraat. In de eerste drie straten werd een raam vernield van in totaal vijf woningen terwijl in de Torenstraat een scootmobiel op zijn kant werd gezet en daardoor ernstig beschadigde. Gezien de tijdstippen van de vernielingen is het niet ondenkbeeldig dat deze zijn gepleegd door dezelfde dader(s). Een onbekend gebleven getuige heeft twee vermoedelijk daders achtervolgd. De politie wil graag in contact komen met deze man. Hij wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Den Helder, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).

Vrouw gewond na aanrijding

Wieringerwerf, dinsdag 14 december 2004.

Dinsdagmorgen raakte een 23-jarige vrouw uit Kreileroord gewond bij een aanrijding op de Oosterterpweg. De vrouw reed daar als bestuurder van een personenauto en merkte te laat een voor haar rijdende landbouwtrekker met aanhangwagen op. Zij botste vervolgens tegen de achterzijde van de aanhangwagen. Door de aanrijding raakte het slachtoffer bekneld in haar auto en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn. De Oosterterpweg is anderhalf uur afgesloten geweest.