Ryanair

News Release

14.12.04

Zuster kathleen is ryanair's 100 miljoenste passagier en wint eur 100.000

Ryanair, Europa's Nr.1 low fares airline, heeft zuster Kathleen Murphy van het St. Catharine klooster in Edinghburg gefeliciteerd en beloond met EUR 100.000 in contanten aangezien zij de 100 miljoenste passagier van Ryanair is.

Ryanair had deze speciale actie ontwikkeld om de historische mijlpaal, de eerste Europese low fares airline die 100 miljoen passagiers vervoerd, te vieren. Alle passagiers die een retourvlucht hadden geboekt tussen 30 september en 30 november 2004 deden automatisch mee in een trekking en maakten kans op deze grote prijs. Zuster Kathleen Murphy was een van de ruim 700.000 passagiers die aan deze Europese actie heeft deelgenomen.

Bij het overhandigen van de cheque van EUR 100.000 in Edinghburg zei Ryanair's hoofd klantendienst Caroline Green:

"We zijn verheugd dat we deze bijzondere dag ter gelegenheid van de 100 miljoenste Ryanair passagier kunnen vieren met zuster Kathleen Murphy. Om in aanmerking te komen voor deelname aan deze actie vloog zuster Kathleen op 4 oktober met Ryanair van Edinghburg naar Dublin. We zijn blij dat we zuster Kathleen vandaag de prijs van EUR 100.000 kunnen overhandigen, de grootste prijs ooit weggegeven door een Europese luchtvaartmaatschappij."
Bij het in ontvangst nemen van de 100.000 euro zei zuster Kathleen Murphy:
"Namens onze congregatie, wil ik hierbij Ryanair enorm bedanken voor deze genereuze gift die het mogelijk maakt om ons liefdadigheidswerk in het Verenigd Koninkrijk verder te promoten. Deze EUR 100.000 is voor ons een enorme steun in de rug. Het geld zullen we gebruiken om hongerigen te voeden, ons liefdadigheidswerk te kunnen uitvoeren en voor de spirituele vernieuwing van vrouwen."