Ingezonden persbericht


CHRISTIJAN ALBERS TEST CHAMP
CAR VOOR WALKER RACING!

Aanstaande woensdag (15/12) zal Christijan Albers op het circuit van Sebring een Reynard-Cosworth Champ Car testen bij het team van Walker Racing. Met de eendaagse test op het circuit te Florida gaat de jonge Larenaar in op de uitnodiging van teameigenaar Derrick Walker, die in de afgelopen jaren onder de indruk raakte van Christijan's prestaties in de DTM en andere klassen.

Walker Racing heeft in de afgelopen jaren meerdere jonge coureurs, waaronder Scott Goodyear, Christian Fittipaldi, Robby Gordon en Gil de Ferran, succes laten boeken in hun wagens. Walker Racing heeft in hun 14- jarig bestaan onder andere vier overwinningen en tien pole positions behaald in de prestigieuze Champ Car Series.

Christijan Albers: "Ik hoefde geen moment te twijfelen toen Derrick Walker me onlangs vroeg om één van zijn wagens te testen op de 3,7 mijl lange Sebring International Raceway. Daarom ben ik afgelopen vrijdag al afgereisd naar de Verenigde Staten om me gedegen voor te bereiden op deze unieke kennismakingsmogelijkheid. Ik verheug me enorm op de uitdaging die voor me ligt en zal woensdag dan ook mijn beste beentje voorzetten!"