Ingezonden persbericht


Erratum bij persbericht:

Online game ondersteunt release 'Bourne Supremacy'-DVD

Amsterdam, 23 december 2004

Beste speler wint spectaculaire 6-daagse 'Bourne Mission' door Europa

Online game ondersteunt release 'Bourne Supremacy'-DVD

AMSTERDAM - Ter promotie van 'The Bourne Supremacy' op DVD, die vanaf 16 december in de winkel ligt, heeft filmmaatschappij Universal Pictures (Benelux) een gelijknamige reallife game ontwikkeld. De beste speler wint een zesdaagse 'Bourne Mission'-tour door Europa, met onder andere een spectaculaire 'drive course' en een 'spy masterclass'.

In het spel, dat is te vinden op www.bournegame.com, draait alles om 'spy skills'. Spelers krijgen vijf dagen lang een serie opdrachten per SMS, die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Deelnemers in Nederland kunnen zich aanmelden door 'BOURNE PLAY' te SMS'en naar 4010 (België: 3414). De actie wordt ondersteund door de muziekzender TMF in Nederland en België.

De succesvolle spionagefilm met Oscar-winnaar Matt Damon is het vervolg op 'The Bourne Identity' (2002), gebaseerd op twee boeken van Robert Ludlum. In deze door Paul Greengrass geregisseerde film speelt Damon opnieuw de rol van de voormalige CIA-moordenaar Jason Bourne, die zijn geheugen verloren heeft en op de vlucht is voor zijn vroegere opdrachtgevers. Info: www.bournegame.com

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht