Ingezonden persbericht


Active Voice breidt aanwezigheid in EMEA verder uit

Nieuwe medewerkers in Nederland, Groot-Brittannië en Zuid-Afrika; partnerschap in Zweden

Almere, 16 december 2004 - Active Voice, wereldwijd leverancier van spraakoplossingen, unified messaging-, computertelefonie- en voice messaging-systemen, breidt zijn aanwezigheid in EMEA verder uit. Om de band met resellers en distributeurs in deze landen te versterken, is besloten een lokaal contact aan te stellen. Vanuit deze visie zijn nieuwe medewerkers aangenomen in Nederland, Groot-Brittannië en Zuid-Afrika. Daarnaast is in Zweden een samenwerkingsverband gesloten met een agentschap.

Het Active Voice-team is uitgebreid met een kantoor in Groot-Brittannië, waar Kevin Brayne als country manager actief is. In Zweden is een samenwerkingsverband met Magnus Janson als agent opgezet. Deze partner draagt zorg voor alle Scandinavische activiteiten van Active Voice. Voorts zijn iemand voor Zuid-Afrika en een vertegenwoordiger voor Nederland aangenomen. Mitchell Barker is als country manager in Zuid-Afrika de lokale contactpersoon voor Active Voice.

De vraag naar de communicatieoplossingen van het bedrijf in deze landen, inclusief de onlangs geïntroduceerde producten Repartee for Linux (unified messaging-oplossing) en XMediusFax (Fax-over-IP-oplossing), is sterk gegroeid. Om partners te ondersteunen bij de verkoop, levering en implementatie van de producten, heeft Active Voice zijn aanwezigheid in deze landen uitgebreid. De uitbreidingsactiviteiten van Active Voice worden in 2005 voortgezet.

"De verwachting is dat het aantal afzetkanalen in 2005 verder zal groeien. Ditzelfde geldt voor de omzet in de bestaande kanalen", zegt Jeroen Franken, commercieel directeur van Active Voice EMEA. "Daarnaast gaan we ons kanaal verder verbreden en ook in andere landen meerdere producten leveren. Technologie zoals Voice over IP heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. We verwachten dat 2005 voor veel bedrijven in het teken staat van de vervanging, uitbreiding of upgrading van hun communicatiesystemen. Dit zal een toename in de vraag naar onze oplossingen tot gevolg hebben. Daar komt bij dat er bijvoorbeeld in Zuid-Afrika een grote behoefte is aan unified messaging-systemen. Ook dit land heeft voor Active Voice een enorm marktpotentieel."

Over Active Voice
Active Voice BV is een Europese leverancier van spraakoplossingen, voice messaging-systemen, pc-gebaseerde unified messaging-systemen en geïntegreerde computertelefonieoplossingen (CTI). Active Voice helpt zijn klanten te communiceren op de meest eenvoudige en zo efficiënt mogelijke manier. Producten van Active Voice zijn onder andere Repartee, Kinesis, BoXiT en Seven. De producten van Active Voice worden verkocht en ondersteund door een wereldwijd distributienetwerk van onafhankelijke telecommunicatieproducenten, value-added resellers, strategische partners en computer-resellers. Active Voice heeft kantoren in de Verenigde Staten (hoofdkantoor), Nederland, Groot-Brittannië en Australië. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.activevoice.nl.