Gemeente Westerveld

16-12-2004
âVitale Dorpenâ ondersteunt Gehandicaptentuin Frederiksoord Stichting Gehandicaptentuin Frederiksoord heeft een subsidie van â¬6.500 ontvangen voor het verplaatsen en de aanleg van de nodige voorzieningen van de les- en werkkas.

Met de grote inzet van vrijwilligers zal ook dit onderdeel van het verplaatsen van de gehandicaptentuin naar de nieuwe locatie bij Park Frederiksoord kunnen worden gerealiseerd. De financiële bijdrage maakt het mede mogelijk dat het initiatief voor de ideëentuinen in stand wordt gehouden.

Zo maken o.a. cliënten van de dagopvang voor lichamelijk gehandicapten "De Variant" in Steenwijk gebruik van de kassen, om er planten te zaaien en te stekken, die kunnen worden verkocht.

heeft u ook financiële steun nodig voor het realiseren van een duurzaam idee waarmee uw dorp of regio economisch en sociaal vitaler zal worden? Wellicht komt het idee in aanmerking voor een bijdrage uit het LEADER+ project âVitale Dorpenâ.

Informatie over het doel en de criteria van het project âVitale Dorpenâ kunt u vinden op de website van de gemeente of opvragen bij Odet Kiers, afdeling economische zaken. Zij is tot 13.00 uur, behalve op woensdag, bereikbaar op telefoonnummer 0521-349392, of per e-mail: o.kiers@gemeentewesterveld.nl