Ingezonden persbericht


Nog sneller vinden via Warehousematch.com

Leiden, december 2004

Sinds kort zijn de mogelijkheden om magazijnruimte te vinden op Warehousematch.com drastisch vernieuwd. Bezoekende bedrijven kunnen nu nog sneller en eenvoudiger het juiste pand vinden door een goede combinatie van criteria. Ook is de presentatie van de magazijnen verder verbeterd.

De wens van de bezoeker om op eenvoudige wijze snel het juiste pand te vinden heeft bij deze vernieuwing centraal gestaan. Door de diverse criteria te variëren kunnen bezoekers snel andere resultaten behalen. De nieuwe zoekmethode van Warehousematch.com is eenvoudig, makkelijk te bedienen en met name het 'zoeken op plaats' levert goede resultaten. De komende maanden zullen de criteria nog verder worden uitgebreid om nog meer zoekmogelijkheden te bieden.

Ook de presentatie van de resultaten is aangepast: alle relevante gegevens zijn eenvoudig gerangschikt op slechts één pagina. Onderaan treft de zoeker de contactgegevens van de adverterende bedrijven aan, zodat zelf direct contact kan worden gezocht met het desbetreffende bedrijf.

De achterliggende techniek is inmiddels "plug & play" en kan eenvoudig worden ingezet op websites van derden. Stijl en kleuren worden hierbij eenvoudig aangepast aan de wensen van de klant. Zo zal begin januari 2005 de genoemde functionaliteit ook worden gebruikt op de website van WDP (Warehouses de Pauw), één van de belangrijkste eigenaren van logistiek vastgoed in België.

Warehousematch.com is begin 2001 opgericht. Het zelfstandige bedrijf beheert een technologisch hoogwaardig internetplatform op het gebied van logistiek vastgoed en is daarmee inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Warehousematch opereert in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Met de online hulpmiddelen, die komend jaar sterk worden uitgebreid, zorgt Warehousematch.com ervoor dat het meer en meer een totaaloplossing biedt voor alle vraagstukken rondom magazijnruimte. Dit past duidelijk in de strategie van warehousematch: het bieden van een "one-stop-shop" formule voor logistieke bedrijfsruimte.

--------------------

Voor de redactie:

Voor vragen of verdere informatie kunt u terecht bij Nic Roest.

Warehousematch.com

Frambozenweg 25

2321 KA Leiden

Tel: 071-576 5542

Fax: 071-576 9284

E-mail : info@warehousematch.com

Website: www.warehousematch.com