VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone beste telecomwinkels van alle mobiele operators

Vodafone beste telecomwinkels van alle mobiele operators in Nederland

Vodafone wint prestigieuze Telecom Retailer Award 2004

Maastricht, 16 december 2004 - Vodafone heeft de beste telecomwinkels van alle mobiele operators in Nederland. De kennis en service van het personeel, het uitgebreide en overzichtelijke assortiment én de doorvertaling van de klantgerichte visie van Vodafone in haar winkels, zijn beloond met de Telecom Retailer Award 2004. De award is gisteren uitgereikt tijdens het Telecom Time congres in de jaarbeurs in Utrecht.

De onafhankelijke vakjury heeft de afgelopen negen maanden uitgebreid onderzoek gedaan naar de kwaliteit, service en uitstraling van alle telecomwinkels in Nederland. Ze hebben daarbij vooral gekeken hoe de klant in de winkel profiteert van de visie, strategie en uitstraling van de betreffende operator.

De vakjury bestond uit vertegenwoordigers van mobiele operators, Orange en T-Mobile, de distributeurs MCC, Mobicall en Dangaard Telecom, alsmede toestelleveranciers Samsung en Siemens. De jury werd voorgezeten door professor Willem Verbeke, hoogleraar Sales en Account Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De verkiezing van de telecomretailer wordt jaarlijks georganiseerd door het vakblad Connexie, het grootste telecomblad van Nederland.

/ / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 146,7 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.