Gemeente Krimpen aan den IJssel


"Nederland schoon" en gemeente Krimpen aan den IJssel bedanken "Zappers" voor hun inzet

Op donderdag 16 december 2004 reikte wethouder A. Prins ZwerfAfvalPak-kersspeldjes (ZAP-speldjes) en bijbehorende oorkonden uit aan 10 personen, die zich inzetten voor het schoonhouden van de leefomgeving in Krimpen aan den IJssel.

De ZAP-actie is een landelijk initiatief van de stichting Nederland Schoon en is bedoeld om mensen die zich vrijwillig inzetten voor het terugdringen van zwerfafval te bedanken voor hun inzet. Ieder jaar op de derde donderdag in december zetten tientallen gemeenten in Nederland op deze wijze mensen in het zonnetje.

De mensen die in Krimpen aan den IJssel worden bedankt voor hun goede inzet maken allen deel uit van de PameijerKeerkring. Het gaat om: Michael Kontos, William Groeneveld, Carl Overmaat, Denise Groenbast, Carisa Stiebolt, Maurice Riethoff, Martin de Roo, Jan Berkhoff, Cees Maclean en Gerard van Kal.

De PameijerKeerkring heeft als doel mensen met een handicap net zo te laten leven als iedereen. De stichting geeft hulp bij wonen, werken, leren en bij alles wat de gehandicapten kunnen doen in hun vrije tijd.

Krimpen aan den IJssel