EXPO BUSINESS PARTNERS

Turkije Totaal, de beurs voor Turkije liefhebbers

Turkije Totaal
De beurs voor Turkije liefhebbers

Waren landen als Spanje en Frankrijk al jarenlang de nummers een en twee bij de Nederlandse vakantiegangers, in 2004 kwam daar verandering in. Turkije staat in 2004 met vlag en wimpel op de eerste plaats. De verwachting is dat de belangstelling nog wel een tijdje aan zal houden. Als kennismaking met al het goede wat Turkije te bieden heeft, zal van 17 tot en met 19 december in Beursgebouw Eindhoven de beurs Turkije Totaal worden gehouden.

Tweede huis in Turkije
Turkije is ook enorm populair bij Nederlanders en Belgen die een tweede huis zoeken in een zonnig land. Het afgelopen jaar werden duizenden appartementen en villa's verkocht aan Nederlanders die snel reageerden in deze enorme groeimarkt, waar de prijzen zijn nog erg laag zijn.
Appartementen vanaf 25.000 euro zijn geen uitzondering. Villa's met alles erop en eraan zijn in Turkije al te vinden voor prijzen tussen de 75.000 en 200.000 euro. De appartementen en de villa's zijn vaak ruim van opzet, met heel veel luxe. U kunt terecht op de mooiste plekjes, vlak bij zee en midden tussen het Turkse culturele erfgoed.

Om u de mogelijkheid te bieden u goed te oriënteren op de mogelijkheden in dit mooie land, zal van 17 tot en met 19 december in Beursgebouw Eindhoven de beurs Turkije Totaal worden gehouden. Deze beurs, die voor de eerste maal gaat plaatsvinden, biedt plaats aan meer dan 25 makelaars en projectontwikkelaars die appartementen, geschakelde en vrijstaande huizen verkopen aan de Turkse westkust en aan de Turkse Rivièra, de zuidkust.

In Beursgebouw Eindhoven zullen de mooiste projecten worden aangeboden, tegen de scherpste prijzen. Foto- en videopresentaties en prachtige maquettes geven u een goed beeld van de werkelijkheid. Een tweede huis in Turkije is heel interessant als vakantiewoning en als beleggingsobject, zeker met het oog op de huidige lage hypotheekrente in Nederland.

Turkije Vakantieland
Vindt u een stedenreis naar Istanbul erg aantrekkelijk, wilt u Turkije ontdekken als zonnig vakantieland of zelfs als wintersportbestemming? Er worden verschillende soorten reizen aangeboden en u kunt meteen boeken tijdens dit Turkijeweekend. Diverse grote touroperators zullen hun nieuwe zomerprogramma presenteren. Cultuurvakanties, zeilvakanties of zomaar een weekje zon, lekker eten, luieren in een goed hotel. En wist u al dat u in Turkije ook kunt skiën? Alles is mogelijk in dit prachtige land.

Voorpret en voorproeven
De Turkse keuken is niet alleen een van de oudste, maar ook een van de beste en meest uitgebreide ter wereld. Om vast een voorproefje te nemen kunt u uzelf heerlijk verwennen met een broodje döner, een portie lekkere köfte, een uitgebreide maaltijd of misschien een glas raki. Neem plaats op een van de gezellige terrassen in Turkse sfeer en geniet van het goede dat Turkije te bieden heeft.

Festival
Zaterdagavond 18 december is het feest in het Beursgebouw. Vanaf 18.30 uur zullen diverse Turkse artiesten hun opwachting maken op het festivalpodium. Er wordt een gevarieerd programma geboden, van Turkse popmuziek tot traditionele muziek. Ook de liefhebber van de echte Turkse dans zal niet worden vergeten. Het programma zal ongeveer tweeënhalf uur duren en is gratis bij te wonen door de beursbezoekers.

Diverse andere Turkse artikelen
Wilt u vast beginnen met het Turkse shoppen, dan kunt u terecht bij de standhouders en de kramen met onder andere Turks ambachtswerk, decoraties, handbeschilderd aardewerk, satellietontvangers, computerapparatuur, textiel, schoenen, woninginrichting, Turkse draperieën, gordijnen, lekkere snoeperijen en zoetigheden. Het aanbod op de beurs is haast even gevarieerd als in Turkije zelf.

Openingstijden
De beurs is open op vrijdag 17 december van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag 18 december van 10.30 tot 21.30 uur en zondag 19 december van 10.30 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8, is gelegen in het centrum van Eindhoven, naast het NS station. U kunt parkeren onder het beursgebouw in parkeergarage 'de Bijenkorf', of in een van de omliggende parkeergarages.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.turkijetotaal.nl

In kader:
Programma Turks Festival op zaterdag 18 december Dit programma is gratis bij te wonen voor de bezoekers van de beurs.

18.10 uur Optreden van de popgroep 'Koksal & Tolga' 18.30 uur Optreden van de dansgroep: 'Dervis'
18.50 uur Optreden van de traditionele muziekgroep 'Sjaman' 19.10 uur Folkloristische dansgroep: 'Ozan'
19.30 uur Optreden van de popgroep 'Koksal & Tolga' 19.50 uur Optreden van de Buikdanseres 'Paola'
20.10 uur Optreden van de traditionele muziekgroep 'Sjaman' 20.30 uur Optreden van de dansgroep 'Dervis'
20.50 uur Folkloristische dansgroep: 'Ozan'
21.10 uur Buikdanseres 'Paola'
21.30 uur Optreden van de popgroep 'Koksal & Tolga' 21.45 uur Einde

Informatie t.b.v. redactie: (