Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK51

PETER PAN SPEEDROCK & JOVINK NAAR PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Met op vrijdag een show rond Peter Pan Speedrock en op zaterdagavond het spektakel met Jovink en de Voederbietels, gaat Popcentrum Podium in Hardenberg een rumoerig weekend tegemoet.

"Peter Pan Speedrock" staat vrijdag 17 december in de theaterzaal van Podium. PPS is een Eindhovens powerrock-trio dat met supersnelle rock aansluiting vindt bij de nieuwe (internationale) lichting ramrockers zoals Nashville Pussy (Verenigde Staten), The Hellacopters (Zweden) en Gluecifer (Noorwegen), die allen één ding gemeen lijken te hebben: een voorliefde voor (de oude) AC/DC. Uit de biografie van Peter Pan Speedrock: "Welkom bij Peter Pan Speedrock, of hoe drie Eindhovense rockers de volwassenheid een versnelling voor proberen te blijven. Daar hebben ze geen nagebouwd Neverland voor nodig; of hoeven ze zich niet aan tieners te vergrijpen. De mix van rock'n roll, rockabilly, punk- en hardrock volstaat en maakt ze tot Lucky Bastards. Strijdkreet: 'Always Drunk, always loud, always right!'. PETER PAN SPEEDROCK is: Peter Van Elderen, gitaar, zang; Bart Geevers, basgitaar en Bart Nederhand, drums. Doors: 21.00, start show 22.00 uur.

Een dag erna, zaterdag 18 december, staat "Jovink en de Voederbietels" op hetzelfde podium. Jovink heeft een nieuw slot in hun vrachtwagen laten zetten en daar zijn ze nogal blij mee... de stakkers. Eigenlijk behoeven deze heren geen nadere toelichting. Zonder ooit echte hits of landelijke airplay te hebben gehad genieten deze jonge rockers een enorme populariteit. Ze treden meer dan 100 keer per jaar op door het hele land en de fanclub 'De Voederbietels' is het grootste van het hele land! Ze vierden onlangs in Markelo hun 12,5-jarig bestaan..... en hoe! Zaterdag doen ze het feestje nog eens dunnetjes over. in Podium. Start show: 21.00 uur. Na afloop van de Jovink-show maakt Podium zich op voor een hele lange Pop- and Rocknight. De allerbeste Pop- en Rockhits komen vannacht in sneltreinvaart langs, tijdens dis succesvolle Podiumfestje. De mooiste muziek en de stoutste lichteffecten worden weer van stal gehaald door onze beste jocks. Meer informatie op www.poppodium.nl

Einde Persbericht