Ingezonden persbericht


WDP noteert voortaan ook op tweede markt Euronext Parijs

15/12/04

Vanaf 17 december 2004, zullen de 7.885.249 aandelen van vastgoedbevak Warehouses De Pauw (Euronext: WDP) een tweede notering hebben op de Tweede Markt van Euronext Parijs. Het betreft een tweede notering aangezien het aandeel WDP reeds noteert op Euronext Brussel. Euro Emetteurs Finance zal optreden als financiële dienstverlener voor WDP in Frankrijk.

Deze tweede notering op een gereglementeerde markt van Euronext Parijs realiseert WDP met het oog op het verkrijgen van het SIIC statuut voor WDP France. WDP plant dit statuut aan te vragen in het eerste kwartaal van 2005. Daarenboven biedt deze dubbele notering WDP de mogelijkheid enerzijds zijn visibiliteit ten aanzien van potentiële huurders in Frankrijk te verhogen en anderzijds nieuwe investeerders aan te trekken.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij:
Joost Uwents, Warehouses De Pauw, tel: 052/338 402; joost.uwents@wdp.be of Nathalie Verbeeck, Citigate, tel: 02/713 07 32; nverbeeck@incepta.be Meer info over WDP vindt u op de website: www.wdp.be.

Vastgoedbevak Warehouses De Pauw (WDP) heeft op vandaag ongeveer 1,4 miljoen m² terreinen en 700.000m² panden in portefeuille. Dit internationaal patrimonium van semi-industriële en logistieke gebouwen is momenteel verdeeld over meer dan 55 sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Tsjechië. WDP is sinds eind juni 1999 genoteerd op Euronext Brussel met een marktkapitalisatie van om en bij de 250 miljoen euro. Meer info over WDP kan u vinden op www.wdp.be.