VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone primeur met landelijke vuurwerkcampagne op mobiel

Vodafone primeur met landelijke vuurwerkcampagne op mobiel

Vuurwerkcampagne gratis te zien via Vodafone live! UMTS

Maastricht, 17 december 2004 - Vanaf vandaag is de nationale vuurwerkcampagne 2004 gratis te zien Vodafone live! UMTS. Het is voor het eerst dat een landelijke voorlichtingscampagne ook te bekijken is via de mobiele telefoon.

In de vuurwerkcampagne 2004 maken tien bekende Nederlandse hiphoppers in een videoclip de Nederlandse bevolking alert op de risico's van vuurwerk. De landelijke vuurwerkcampagne is een jaarlijks initiatief van de Stichting Consument & Veiligheid.
Vodafone live! UMTS biedt de mogelijkheid om televisiediensten via de mobiele telefoon te bekijken. Het is daarom nu voor het eerst mogelijk om de campagne via de mobiele telefoon onder de aandacht te brengen.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 147 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.