Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Duizenden bezoekers brengen stem uit op www.etos.nl

SCHOLL PARTY FEET: ETOS PRODUCTINNOVATIE 2004

Beverwijk, 17 december 2004 - Met maar liefst 19 procent van de stemmen heeft Scholl Party Feet de Etos-verkiezing ´Productinnovatie Van Het Jaar 2004´ gewonnen. Drie weken lang konden bezoekers van www.etos.nl hun stem uitbrengen op een door Etos geïntroduceerde en geteste selectie van nieuwe producten. Duizenden bezoekers kozen hun favoriete product van het afgelopen jaar. Scholl Party Feet kwam als meest gewaardeerd én meest innovatief uit de strijd.

Het winnende gelkussentje voor in de schoen blijkt een schot in de roos. Scholl Party Feet voorkomt de nare brandende voeten waar iedereen wel eens last van heeft. Bijvoorbeeld na een avondje uit op hoge hakken of een lange dag winkelen. Bovendien is Scholl Party Feet wasbaar, herbruikbaar en blijft het product goed in de schoen liggen. Voor de meerderheid van de deelnemers aan de Etos-verkiezing voldoende redenen om Scholl Party Feet te verkiezen boven de andere producten.

Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Hansaplast Pleister Spray met 15 procent van de stemmen en Rimmel Full Volume lipstick met 13 procent van de stemmen. De vierde en vijfde plaats worden ingenomen door Andrélon Glad & Steil en Nivea Verstevigende Massage douche. Ook kon worden gestemd op de Charles Worthington Big Hair haarverzorgingslijn, Etos Intiem buikcrème, Max Factor colour adapt foundation, Etos Vitaminerals huidverzorgingslijn, L'Oréal Double Extension mascara en Etos Man Q10 Dagcrème.

Innovatieve prijzen

Dat de jaarlijkse Etos-verkiezing zeer positief wordt gewaardeerd, blijkt uit het grote aantal deelnemers. Van de gemiddeld 85.000 maandelijkse bezoekers van de website brachten duizenden hun voorkeursstem uit. Als waardering voor de genomen moeite verloot Etos onder de deelnemers tien pakketten met daarin de drie meest innovatieve producten.

Uitslag verkiezing Etos Productinnovatie van het Jaar 2004


1. Scholl Party Feet


2. Hansaplast Pleister Spray


3. Rimmel Full Volume lipstick


4. Andrélon Glad & Steil


5. Nivea Verstevigende Massage douche


6. Etos Vitaminerals


7. Charles Worthington Big Hair haarverzorgingslijn


8. L'Oréal Double Extension mascara


9. Etos Intiem buikcrème


10. Max Factor colour adapt foundation


11. Etos Man Q10 Dagcrème.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (