Politie Zeeland


Z-11354-2004 Drugs

Donderdagmiddag heeft de politie een inval gedaan in een pand in Koewacht.
In het pand trof men ongeveer 5 kg weed aan evenals 210 hennepplantstekjes.
Twee personen t.w. een 24-jarige inwoner van de gemeente Hulst en een 25-jarige Rotterdammer, zijn aangehouden en ingesloten. 1 van de personen is inmiddels in vrijheid gesteld.
De goederen zijn ter vernietiging meegenomen.


Z-11355-2004 Aanrijding in Hulst

Op de kruising Churchillweg / Poorterslaan / Trumanlaan / Rooseveltweg in Hulst gebeurde vrijdag om 10.10 uur een aanrijding.
Een 28-jarige, uit de gemeente Hulst afkomstige, bestuurder van een bestelauto reed over de Churchillweg, komende uit oostelijke richting. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende even oude bestuurster van een personenauto uit dezelfde gemeente. Bij de botsing werden beide voertuigen beschadigd.


O-11356-2004 Diefstal in schoolgebouw

Vrijdag tussen 09.30 en 10.30 uur werden uit een rugzak in een schoolgebouw in Zierikzee een strippenkaart en enkele euro's gestolen.

O-11357-2004 Bedrijfsinbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijf op de Albert Plesmanweg in Goes.
Er werden enkele tientallen euro's weggenomen.


W-11358-2004 Vrachtwagen met schuivende lading

Op de Herculesweg in Middelburg raakten vrijdag om 12.30 uur twee personenauto's beschadigd door de schuivende en vallende lading van een vrachtauto.
Een 21-jarige, uit de gemeente Reimerswaal afkomstige, bestuurder van een vrachtauto reed over de Herculesweg in de richting van de Waldammeweg. Op de vrachtauto lagen op een laadbak negen stalen rijplaten, welke niet waren vastgemaakt. Rijdend door een bocht naar links gingen de platen schuiven, vielen van de vrachtauto tegen een geparkeerd staande personenauto. Deze auto schoof vervolgens weert tegen een daarnaast geparkeerde personenauto. Beide auto's liepen schade op, de vrachtwagen bleef onbeschadigd.


W-11359-2004 Aanrijding in Vlissingen

Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen vond vrijdag om11.25 uur een aanrijding plaats.
Een 55-jarige Middelburgse automobiliste reed over de Nieuwe Vlissingseweg, komende uit de richting van Middelburg. Zij moest, in verband met het overige verkeer, afremmen. Een achter haar rijdende 22-jarige bestuurster uit Vlissingen kon niet tijdig stoppen en botste tegen het voertuig van de 55-jarige vrouw. Een daarachter rijdende 57-jarige plaatsgenoot reed vervolgens tegen haar voertuig. De 22-jarige vrouw, haar auto werd geheel vernield, klaagde over pijn in nek en borst, maar voor zover bekend hoefde zij niet naar het ziekenhuis. De twee andere auto's raakten zwaar beschadigd.





Politie Zeeland