Gemeente Amsterdam

Swim For Life wil nationaal evenement
17 december 2004 - Djoe Lan Tan

In navolging van Dance4Life wil de organisatie in de toekomst een nationale Swim For Life dag organiseren, waarbij meer dan honderdduizend Nederlanders een duik nemen voor het goede doel. Swim For Life wordt georganiseerd door zwemvereniging Upstream Amsterdam. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 19 december in Sportfondsenbad Oost.

Zondag 19 december zal het Swim For Life evenement worden opgeluisterd door bekende artiesten en VIP's. Onder andere Ronnie Tober, Unlimited, Madleymen, Ada Kok en Tineke Verburg zullen act de presente geven op dit evenement in Sportfondsenbad Oost te Amsterdam.

Iedereen, jong/oud, man/vrouw/kind, hetero/homo/bi, is welkom vanaf 14.00 uur en kan door zoveel mogelijk banen te zwemmen geld bijeenbrengen voor het goede doel.

Voor bezoekers is er de gehele middag muziek en entertainment. Verder kan men zich laten masseren, is er een loterij en een veiling van een poloshirt met handtekeningen van BNers. Rond 17.00 uur zijn er 2 synchroon zwemdemonstraties in kerstsfeer.

De opbrengst van deze Swim For Life-middag komt ten goede aan het Aids Fonds.Entree voor bezoekers en kinderen onder 12 jaar is 5 euro, zwemmers betalen 15 euro en brengen sponsorgelden mee.

Swim For Life

Wanneer: Zondag 19 december 2004 van 14.00-17.00 uur,

Waar: Sportfondsenbad Oost, Fronemanstraat 3, Amsterdam-Oost

© Gemeente Amsterdam