Travel Unie International Nederland N.V.

KLANTEN VAN HOLLAND INTERNATIONAL ONTDEKKEN TOSCANE OP VESPA-SCOOTER

Bijzondere auto-, city- en vliegarrangementen in 'Italië'-brochure van Holland International

Rijswijk, vrijdag 17 december 2004 - Bestemmingenspecialist Holland International heeft in de nieuwe, maar liefst 356 pagina's dikke zomerbrochure 'Italië' naast diverse city-trips, vliegvakanties en autoreizen, ook een aantal bijzondere arrangementen opgenomen. Zo kunnen klanten van Holland International komende zomer het Italiaanse Toscane in stijl ontdekken tijdens een vijfdaagse ontdekkingsreis op een klassieke Vespa-scooter. Dit bijzondere arrangement wordt aangeboden vanaf 407 Euro per persoon.

Holland International heeft voor komende zomer een vijfdaagse ontdekkingsreis door Toscane per Vespa-scooter opgenomen in de omvangrijke brochure 'Italië'. Tijdens dit bijzondere arrangement doen klanten van Holland International op hun Vespa onder meer San Gimignano, Volterra, het beroemde wijngebied 'Il Chianti' en Mantaione aan. "Stuk voor stuk zijn het plaatsen waarbij klanten van Holland International, het échte Toscane krijgen te zien," aldus Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder van Holland International. Tijdens de individuele ontdekkingsreis leggen deelnemers per dag minimaal 60 tot maximaal 140 kilometer af. Holland International biedt dit unieke arrangement aan vanaf 407 Euro per persoon. Hierbij zijn vijf overnachtingen, een Vespa-scooter met helm, verzekering en een uitgebreid informatiepakket inbegrepen.

Brochure 'Italië' zomer 2005
Holland International bewijst komende zomer de echte bestemmingenspecialist op de Nederlandse reismarkt te zijn met de zeer complete brochure 'Italië'. De brochure telt maar liefst 356 pagina's boordevol city-trips, autovakanties en vliegreizen naar het sfeervolle Italië. Bovendien is het aanbod ook komende zomer aantrekkelijk geprijsd. Holland International heeft voor zomer 2005 het grootste aanbod aan het Gardameer en een uitbreiding op de bestemmingen Le Marche en Puglia. Ook zijn in deze brochure diverse accommodaties opgenomen met Nederlandstalige kinderanimatie. De brochure 'Italië' van Holland International is verkrijgbaar bij alle ANVR reisbureaus.