WIT

DJ's aan de witte tanden

Amsterdam, vrijdag 17 december 2004 - WIT, Teeth Whitening Center, sponsort in navolging van de Admiral Cheerleaders nu ook de glimlach van de 2 DJ's Roy Gates (How Deep, nu Dancesmash bij radio 538) en John Marks (Don't Stop). De 2 DJ's bestormen momenteel de hitlijsten met hun club trance nummers. De glimlach, van Roy Gates en John Marks wordt door WIT gemideld negen tinten lichter gemaakt. Een nog mooiere, schitterende glimlach tijdens het draaien is het resultaat!

David Pinto, PR Manager WIT: 'Na de sponsoring van de Admirals Cheerleaders eerder deze week zijn wij verheugd dat nu ook Roy Gates en John Marks een mooie glimlach van ons krijgen. Er is momenteel een enorme discussie gaande op het gebied van tandenbleken, veel mensen kiezen daarom voor onze veilige BriteSmile behandelmethode.'

De samenwerking tussen WIT en White Villa Records zal voor het eerst plaats gaan vinden in Rotterdam aan de Karel Doormanstraat 455a. Hier zal op 18 december as. de spectaculaire opening van de tweede WIT vestiging in Nederland plaatsvinden. Roy Gates zal daar een aantal gesigneerde albums aan het publiek weggeven. Ook treden de Admirals Cheerleaders op en presenteren Eddy Keur en Danny Rook een wervelende show. Rond een uur of 14.00 uur worden er vele bekende Nederlanders verwacht. De opening in Rotterdam volgt ruim een jaar na de succesvolle introductie van het WIT concept in Nederland.

Louisa Verwoert, woordvoerdster White Villa Records: 'Wij zijn erg blij om gesponsord te worden door het hippe merk WIT, dat altijd zorgt voor een schitterend visite kaartje. Het voorkomen van onze DJ's is natuurlijk erg belangrijk, er staan op een avond zo'n 1000 mensen tegen je aan te kijken, het is dan fijn dat je in ieder geval witte tanden hebt!'

Over WIT:
WIT heeft sinds ruim een jaar een vestiging op het Rokin in Amsterdam. Eind december opent WIT een tweede vestiging in Nederland, in Rotterdam.
Door middel van de 'BriteSmile methode' worden tanden bij WIT gemiddeld negen tinter lichter gemaakt. WIT staat voor deskundigheid en professionaliteit in een ontspannen omgeving. Vooraf een afspraak maken is bij WIT niet noodzakelijk.


---
Noot voor de redactie,