TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-12-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 18 december
Radio 2 - 16.00 uur

RITA REYS, SIMONE KLEINSMA EN JAN KEIZER
IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 18 december is de laatste live uitzending van dit jaar van TROS MUZIEKCAFÉ, want op eerste kerstdag is er een speciale kerstuitzending. Presentator Hadassah de Boer ontvangt de volgende artiesten:

Plaeto is een rockband van Nederlandse bodem. Hun debuutalbum heeft enige tijd op zich laten wachten, maar nu is het er. In TROS MUZIEKCAFÉ laten ze horen hoe dat klinkt.

Ook Jan Keizer is te gast. De TROS-kijkers hebben hem onlangs kunnen zien in de tv-special waarvoor Jan naar Las Vegas toog. Maar we moeten hoognodig even bijpraten met Jan, want er is veel rond hem te doen. Zo speelt hij de hoofdrol in een boek. Dat en nog veel meer horen we als hij langskomt.

Het zingen van ABBA-liedjes hangt Simone Kleinsma nog niet de keel uit, maar om verveling te voorkomen nam ze wel onlangs een eigen cd op. Daarop vertolkt ze liedjes als 'Que Sera'. Lekker sfeervol en dat is zaterdag dan ook te horen.

En we ontvangen ook Europe's First lady of Jazz: Rita Reys! Op 21 december wordt ze tachtig, dus willen wij haar graag feliciteren met dit mooie kroonjaar. Uiteraard horen we Rita Reys graag zingen en daarom vertolkt ze een aantal stukken van haar gloednieuwe album dat een hommage is aan haar overleden echtgenoot Pim Jacobs.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS