WIT

Stralende glimlach Cheerleaders Admirals gesponsord door WIT

Amsterdam, woensdag 15 december 2004 - De schitterende glimlach van de mooie cheerleaders van de Admirals wordt vanaf heden aangeboden door Teeth Whitening Center, WIT. Om de cheerleaders nog mooier voor de dag te laten komen, krijgen de dertig cheerleaders van de Amsterdam Admirals binnenkort een behandeling bij WIT aan het Rokin 120a te Amsterdam. De glimlach, één van de handelskenmerken van de cheerleaders wordt daardoor gemideld negen tinten lichter. Een nog mooiere, schitterende glimlach is het resultaat!

Michelle Amesz, sales coördinator van de Amsterdam Admirals: 'Het uiterlijk van onze cheerleaders is heel belangrijk. Vele uren per week trainen zij aan een goed figuur en studeren zij de verschillende danspassen en bewegingen in. Maar ook uitstraling neemt een belangrijke positie in. Daarom bieden wij onze cheerleaders de mogelijkheid hun tanden te laten behandelen en de lach nog stralender te maken. Wij laten dit bewust doen bij WIT, aangezien zij werken met de professionele 'BriteSmile methode' en deskundig personeel in dienst hebben'.

De behandeling van de cheerleaders bij WIT maakt onderdeel uit van een sponsorovereenkomst tussen de Amsterdam Admirals en WIT. De samenwerking tussen WIT en de cheerleaders van de Admirals zal voor het eerst plaats gaan vinden in Rotterdam aan de Karel doormanstraat 455a. Hier zal op 18 december as. de spectaculaire opening van de tweede WIT vestiging in Nederland plaatsvinden. Naast de cheerleaders presenteren Eddy Keur en Danny Rook een wervelende show en worden er veel bekende Nederlanders verwacht. De opening in Rotterdam volgt ruim een jaar na de succesvolle introductie van het WIT concept in Nederland.

David Pinto, PR Manager WIT: 'Bekende Nederlanders vonden reeds eerder hun weg naar onze winkel. Wij zijn verheugd dat nu ook de cheerleaders van de Amsterdam Admirals zich hierbij aansluiten'.

Over WIT:
WIT heeft sinds ruim een jaar een vestiging op het Rokin in Amsterdam. Eind december opent WIT een tweede vestiging in Nederland, in Rotterdam.
Door middel van de 'BriteSmile methode' worden tanden bij WIT gemiddeld negen tinter lichter gemaakt. WIT staat voor deskundigheid en professionaliteit in een ontspannen omgeving. Vooraf een afspraak maken is bij WIT niet noodzakelijk.


---
Noot voor de redactie,