Gemeente Soest

Actie openbaar vervoer Soest 18 december

Datum: 16/12/2004

Vanaf 12 december 2004 rijden er in Soest meer bussen. De nieuwe dienstregeling geeft de Soesters veel extra reismogelijkheden. Zo is de buslijn tussen Soest en Soesterberg terug en is het ziekenhuis van Baarn met de streekbus elk half uur bereikbaar. In de spitsuren rijdt er elk kwartier een bus via Amersfoort-centrum naar Leusden. De spitslijn via de Veenbesstraat en de Belvedereweg rijdt voortaan weer de hele dag (zie ook het artikel in Op 't Hoogt in de Soester Courant van 15 december 2004)

De gemeente Soest is blij met deze uitbreiding van het openbaar vervoer en ondersteunt graag de nieuwe busmaatschappij met acties om het busgebruik te stimuleren. Daarom biedt de gemeente zaterdag 18 december de inwoners van Soest een gratis kennismakingsrit met de nieuwe buslijn aan. Ieder die zaterdag binnen de gemeente Soest reist, krijgt een gratis kaartje. Voor ritten buiten Soest geldt een korting.

De actie zal zaterdag a.s. officieel worden geopend door wethouder H.L. Witte. Tijd: 10.00 uur. Lokatie: busstation Soest-Zuid.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer