Ingezonden persbericht

Arnhems TROTS pakt uit met 3D design van puur Arnhemse bodem

ARNHEM, 20041201 -- TROTS organiseert met Arnhemse vormgevers de verkooptentoonstelling "Arnhems TROTS pakt uit" met bruikbare 3D objecten zoals verlichting, klein meubilair, tassen en accesoires van puur Arnhemse bodem. TROTS is een initiatief van Niels Roks en Remy Nagel. Samen met circa 40 jonge anrhemse vormgevers bundelen zij hun krachten met het uiteindelijke doel een winkelconcept te realiseren dat een collectie draagt van puur Arnhems Design. U kunt een deel van de TROTS collectie echter reeds bezichtigen en kopen van 18 t/m 24 december in de Korte Straat 28 te Arnhem (in het winkelpand naast het Centrum voor Beeldende Kunst Gelderland, "De Kunstuitleen").


Arnhem is sinds jaar en dag een broedplaats voor designtalent maar het ontbreekt tot op heden aan een actief verkooppunt. TROTS brengt daarom het Arnhemse designtalent bijeen en wil met een eigen winkel de producten en diensten van Arnhemse vormgevers dichter positioneren bij hun afzetmarkt. TROTS wil zowel de zakelijke als particuliere markt doceren en enthousiasmeren door middel van een presentatie-winkel ondersteund door actieve marketing van haar collectie en de portfolio's van Arnhemse vormgevers. TROTS moet hét gezicht worden van Arnhems Design.

Voor informatie over TROTS en haar vormgevers kunt u telefonisch kontakt opnemen met Remy Nagel tel. 06 50615131 of per email via remynagel@hotmail.com.




Ingezonden persbericht