Rijn & Venen, 11.45 uur

Utrecht 18-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Politie zoekt getuige(n) mishandeling

MAARSSEN - Naar aanleiding van een mishandeling van een 15-jarige inwoonster van Maarssen, roept de politie mogelijke getuige(n) op zich te melden. Het incident vond plaats op maandag 29 november tussen ongeveer 15.30 en 15.45 uur op de Straatweg bij de rotonde met de Kerkweg. Het 15-jarige meisje zou mishandeld zijn door een 15-jarige plaatsgenoot. Het meisje kreeg daarbij een knie en het stuur van een fiets in haar buik en liep onder meer kneuzingen/zwellingen op. Zij werd hiervoor behandeld in het ziekenhuis.

De politie heeft inmiddels drie jongeren als getuige en een 15-jarige inwoner als verdachte gehoord. Om een duidelijker beeld te krijgen, zou de politie graag met mogelijk andere getuige(n) spreken. Zij worden vriendelijk gevraagd contact op te nemen met de politie, bureau Maarssen, telefoon 0900 - 8844.

Ongeval met letsel

WOERDEN Vrijdagmiddag omstreeks 14.45 uur raakte een fietser gewond door een frontale aanrijding met een bromfiets. Het 15-jarige slachtoffer uit Bodegraven fietste links van twee andere fietsers op de Wulverhorstbaan en week niet uit voor de tegemoetkomende bromfietser. De jongen werd met pijn in zijn nek naar het Hofpoort ziekenhuis gebracht, de 16-jarige bestuurster van de bromfiets uit IJsselstein liep lichte verwondingen aan haar been op.

Gestolen auto

MAARSSEN Vrijdagavond heeft de politie een 43-jarige man uit De Meern aangehouden in verband met rijden in een als gestolen opgegeven voertuig op de Rembrandtsingel. De man bleek tevens een ontzegging van zijn rijbevoegdheid te hebben. De politie heeft de man ingesloten op het politiebureau en onderzoekt zijn betrokkenheid bij de diefstal van het voertuig.

Rijden onder invloed

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn diverse automobilisten in het district Rijn & Venen aangehouden in verband met rijden onder invloed van alcohol.

MONTFOORT Omstreeks 20.00 uur werd een 66-jarige man uit Montfoort aangehouden op de M.A. Reinaldaweg. Tijdens de ademanalyse blies hij 545 ug/l.

WILNIS Omstreeks 21.40 uur vond op de Pieter Joostenlaan een eenzijdig ongeval tegen een lantaarnpaal plaats. De 44-jarige bestuurder uit Wilnis bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Uit bloedonderzoek zal blijken in welke mate.

VINKEVEEN Omstreeks 23.50 uur werd op de Provinciale weg een 18-jarige bestuurder uit Baambrugge aangehouden in verband met zijn ongecontroleerde rijstijl. De man blies 535 ug/l tijdens de ademanalyse. Hij bleek eerder dit jaar ook te zijn aangehouden voor rijden onder invloed op een bromfiets.

MAARSSEN Omstreeks 04.30 uur werd op de Zwanenkamp een 28-jarige bestuurder uit Maarssen aangehouden. Hij blies 550 ug/l bij de ademanalyse.