Politie Zeeland


Z-11383-2004 Aanvulling doorgestuurd persbericht van politie Brabant ivm internationale politiecontrole langs de zuidgrens

Tijdens deze controle werd in de omgeving Westdorpe en Sas van Gent 11 verdachten getracheerd en afgehandeld. In Eede werd 1x proces verbaal opgemaakt dus in totaal 12 zaken. In totaal werd circa 25 kilo vuurwerk in beslaggenomen waarvan het meeste in Nederland verboden is. De actie duurde zaterdag van 13.00 uur tot 21.00 uur.


W-11384-2004 Vlissinger bedreigd
Een 29-jarige Vlissinger werd zaterdagmiddag rond 14.30 uur op de Hellingbaan in zijn woonplaats bedreigd door een hem onbekende man.
De onbekende man zat als inzittende in de auto van een 25-jarige vrouw uit Middelburg. Tussen de 29-jarige Vlissinger, zijn vrouw en de 25-jarige Middelburgse vrouw, allen bekenden van elkaar, was een woordenwisseling ontstaan waarna de onbekende man uit de auto stapte en met een scherp voorwerp stekende bewegingen maakte naar de Vlissinger. Na tussenkomst van een voorbijganger stapten de onbekende man en de vrouw weer in de auto en reden weg. De 25-jarige vrouw uit Middelburg werd later die middag bij haar woning aangehouden i.v.m. betrokkenheid. Zij werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie is nog op zoek naar de man die bij haar in de auto zat.


W-11385-2004 Automobiliste met bijtende vloeistof in gezicht gespoten

Een 43-jarige automobiliste uit Vlissingen is zaterdagavond in haar woning aangehouden.
De vrouw wordt ervan verdacht eerder die middag op de President Rooseveltlaan tijdens een woordenwisseling een andere automobilist, een 43-jarige vrouw uit Dordrecht met een bijtende vloeistof, vermoedelijk ammoniak, in het gezicht te hebben gespoten. De vrouw uit Dordrecht moest voor behandeling hiervoor naar de Huisartenpost. De aanleiding is vermoedelijk een opgestoken middelvinger, beide vrouwen kenden elkaar van gezicht.





Politie Zeeland