Politie Zeeland


W-11412-2004 Diefstal kratten

Uit de tuin van een woning aan de Wellinkwervestraat in Middelburg zijn zondag tussen 02.00 uur en 11.30 uur een vijftal kratten met bier/limonade weggenomen.


W-11413-2004 Uitgaansgeweld

Op het Bellamypark in Vlissingen is zondag rond 04.00 uur een 38-jarige Vlissinger aangehouden.
De man wordt ervan verdacht bedreigende taal te hebben geuit tegen 34-jarige plaatsgenoot. Een 34-jarige Vlissinger die zich met de aanhouding wilde bemoeien en geen gehoor gaf aan een bevel zich te verwijderen, werd eveneens aangehouden. Op het politiebureau bleek deze laatste in het bezit te zijn van een zestal bolletjes met cocaïne achtige stof die in beslag werden genomen voor onderzoek. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werden beide Vlissingers weer in vrijheid gesteld.
Op de Nieuwendijk werd zondag rond 04.30 uur een kapmes in beslaggenomen van een 21-jarige Vlissinger.
Tegen de Vlissinger werd proces-verbaal opgemaakt.


O-11414-2004 Rijbewijs ingevorderd
Van een 39-jarige automobiliste uit Friesland is zondagavond in Colijnsplaat het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
De automobiliste trok de aandacht doordat ze enigszins slingerend over de weg reed. De vrouw kreeg op de 1e Deltaweg een stopteken waarna ze een blaastest moest afleggen. Hieruit bleek dat ze ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar haar rijbewijs werd ingevorderd. Met een dagvaarding op zak werd ze weer in vrijheid gesteld.