Gemeente Dinkelland

Kerstactiviteiten kinderboerderij 'de Wollewei' Dinkelland

Persbericht

Het einde van het jaar nadert. Traditioneel staan er weer een aantal activiteiten op de agenda voor de kinderboerderij 'de Wollewei' van de LosserHof( Oldenzaalsestraat 134 te Losser). Behalve dat de kinderboerderij een werkplek en ontmoetingsplek is voor de bewoners van de LosserHof proberen wij ook onze bewoners in contact te brengen met mensen buiten de LosserHof. Een lokatie als de kinderboerderij is een ideale plek om elkaar te ontmoeten. Met het organiseren van activiteiten die zowel voor de bezoeker als de bewoner leuk zijn onstaat er een win-win situatie voor beide partijen.

Wij nodigen dan ook een ieder weer uit voor de volgende activiteiten:

Kerstmarkt

Deze houden we 19 december in een grote verwarmde tent bij de kinderboerderij. De markt begint s' morgens om 10.00 uur tot 's middags 16.00 uur.Erzullenzo'n25standszijnmeto.a.produktendiegemaaktzijndooronzeeigenbewoners.Natuurlijkisdekerstmanaanwezigendehuifkarmaaktvoordeliefhebberseenritjeoverhetterrein. Vrijwilligers zorgen voor oliebollen/patat/chocomelk etc. De markt is natuurlijk pas gezellig als naast onze eigen bewoners, de hele dag door ook bezoekers van buiten komen.

Levende Kerststal

De levende kerststal wordt natuurlijk weer gehouden op tweede kerstdag van 's middags 13.30 uur tot 16.00 uur. Toneelgroep 'Interludium' uit Losser zal met behulp van de dieren van de kinderboerderij op de lokatie van de kinderboerderij enkele keren het kerstspel opvoeren in de buitenlucht. Vorig jaar waren er een 2000 bezoekers. Als alles goed verloopt hebben we een baby die de rol van het kerstkindje op zich neemt. Vrijwilligers zullen er zorg voor dragen iets warms kunnen eten of drinken.

Voor verdere informatie kunt u bellen met de kinderboerderij mij: Gerard Gerth: 0541 587541 of 06 5389963

---- --