Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 13 december 2004

Kerstsfeer tijdens 'Binnenstad Buitengewoon Winters!'

Op zondag 19 december vindt op het Plein in de Haagse binnenstad het gratis toegankelijke evenement 'Binnenstad Buitengewoon Winters!' plaats. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden diverse winterse activiteiten voor kinderen georganiseerd en kunnen heerlijke, vers gepofte kastanjes gegeten worden.

Een Wensfee, die op hoge stelten loopt, laat kinderwensen 'uitkomen'. De Sneeuwkoningin wordt door haar bediende rondgereden op een prachtig verlichte troon en deelt lekkernijen uit. Oudere bezoekers kunnen de uitdaging aangaan door een twaalf meter hoge Himalaya-rots te beklimmen of van een skisimulator gebruik te maken. Verder bestaat de mogelijkheid voor eenieder om gratis nostalgische foto's te laten maken in een kerstkostuum.

Gezellige kerstsfeer
Het Plein staat in het teken van de kerst. Santa DJ Ardy brengt vanuit zijn opvallende, mobiele DJ Booth de hele middag kerstliedjes ten gehore. De kerstman arriveert in zijn arrenslee, waar ook kinderen in mee kunnen rijden. Hulpkerstmannen lopen door de binnenstad en delen smakelijke mandarijnen uit of gaan samen met kinderen op de foto.

Binnenstadscampagne

'Binnenstad Buitengewoon Winters!' is de laatste in de reeks van binnenstadsevenementen die dit jaar worden georganiseerd in het kader van de campagne 'De Haagse Binnenstad Buitengewoon Aangenaam!'. Den Haag Marketing & Events ontwikkelde deze campagne in opdracht van Bureau Binnenstad, een samenwerkingsverband tussen de Kamer van Koophandel Haaglanden, de Stichting Binnenstad Den Haag en de gemeente Den Haag. Het doel van deze campagne is de binnenstad van Den Haag aantrekkelijker te maken voor de bezoeker en bewoner.

Voor meer informatie: www.denhaag.com / www.binnenstad-denhaag.nl