Ingezonden persbericht


3FM Serious Request live vanuit Utrecht

3FM Serious Request, de kerstactie van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis, komt van maandag 20 t/m vrijdag 24 december live vanaf de Neude in het centrum van Utrecht. Op de Neude wordt een speciale 3FM studio gebouwd voor Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes. In de week voor Kerst verzorgen zij daaruit 5 dagen lang 24-uur per dag alle radio-uitzendingen van 3FM. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor een noodhospitaal in Darfur, Soedan. Bezoekers van de Neude kunnen de DJ s aan het werk zien in deze speciale studio die helemaal van glas wordt gemaakt.

5 dagen honger op de Neude

Giel, Claudia en Wout mogen de hele week de studio op de Neude niet verlaten en hebben daar alleen elkaars gezelschap. En om te voelen hoe het is om geen eten te hebben, eten de DJ s gedurende de hele week ook niets! De belevenissen van Giel, Claudia en Wout zijn tijdens de actie 24 uur per dag te beluisteren op 3FM en te zien via webcams op 3FM.nl.

3FM Serious Request

Met de 3FM Serious Request actie willen 3FM en het Nederlandse Rode Kruis zoveel mogelijk geld op halen voor een noodhospitaal van het Rode Kruis in Darfur, Soedan. In de week voor Kerst kunnen luisteraars geld bieden op plaatjes, airtime en gesigneerde goodies. In principe zendt 3FM alles uit zolang er maar voor betaald wordt!

3FM Serious Request, jouw druppel op een gloeiende plaat!


---