2e persbericht van maandag 20 december 2004

Eindhoven 20-12-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Man dringt woning ex-vriendin binnen

Maandag om 10.55 uur is in een woning aan de Engelseweg een 25-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. De man was de woning van zijn 23-jarige ex-vriendin binnengedrongen en wilde daar niet meer weg. Hij verzette zich tegen de aanhouding waarbij hij de agenten ook uitschold. De man is na verhoor met een proces-verbaal weer heengezonden.

Helmond: Verkeerscontroles

Maandagmorgen heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Wethouder van Wellaan. Er zijn vijftien bestuurders bekeurd. Drie automobilisten kregen een bon omdat ze geen autogordel droegen, twee reden er door rood en tien kregen een bekeuring omdat ze te snel reden. Hoogst gemeten snelheid was 77 km/u terwijl 50 km/u is toegestaan. Maandag tussen 11.00 en 12.30 uur controleerde de politie ook op de Hoofdstraat. Daar gingen acht automobilisten die door rood reden op de bon.

Hapert: Man aangehouden voor huiselijk geweld

Maandagmorgen rond 10.45 uur is in zijn woning in Hapert een 39-jarige man uit die plaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij in de afgelopen tijd regelmatig zijn vrouw en kinderen heeft bedreigd en mishandeld. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Gemert: Man met gestolen aanhanger gepakt

Maandag rond 13.45 uur is op de Oost-Om in Gemert een man van 19 jaar uit Uden aangehouden. Hij had een gestolen aanhangwagen achter zijn auto. De aanhanger is in beslaggenomen en tegen de man is op het politiebureau proces-verbaal opgemaakt.