CZ ACTIEF IN GEZONDHEID

Zorgverzekeringen van Easyhealth.nl worden geen cent duurder

Zorgverzekeringen van Easyhealth.nl worden geen eurocent duurder

Prijsvechter Easyhealth.nl is de enige die haar premies van individuele particuliere zorgverzekeringen voor 2005 niet verhoogt. Ook qua samenstelling en vergoeding blijven de pakketten gelijk. Met Easyhealth.nl kunnen verzekerden tot de helft besparen op hun ziektekostenpremie. Op de financiële vergelijkingswebsite www.independer.nl scoort de verzekeraar dan ook goed bij haar doelgroep.

Easyhealth.nl richt zich op mensen die alleen willen verzekeren wat onverwacht (risico) is en die zelf willen betalen wat je kunt verwachten. Easyhealth.nl biedt verzekerden een keuze uit twee producten: Basic Care (ziekenhuis, hulpmiddelen en medicijnen) en Plus Care (iets ruimer pakket).
Easyhealth biedt veel gratis ondersteuning bij zelfzorg. Verzekerden kunnen voor informatie over gezondheid terecht op de site van Easyhealth. Bovendien kunnen klanten persoonlijk e-mailen met een reeks e-deskundigen variërend van een vaccinatie-arts en een diëtiste tot een fysiotherapeut en een logopediste. Voor telefonisch gezondheidsadvies is de Easyline beschikbaar voor 10 eurocent per minuut.

EasyHealth.nl heeft de administratie en verzekering ondergebracht bij zorgverzekeraar CZ.


------------------------------