Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht 20-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Auto in beslag genomen

WILNIS - Op woensdag 15 december omstreeks 16.35 uur betrapte de politie een 61-jarige automobilist uit Mijdrecht op het rijden tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid. Surveillerende agenten zagen de Mijdrechter rijden over de Mijdrechtse Dwarsweg. Omdat de Mijdrechter reeds eerder dit jaar eveneens was bekeurd voor het rijden tijdens een ontzegging, gaf het Openbaar Ministerie na overleg toestemming tot inbeslagname van de personenauto van de Mijdrechter.

Openstaande boetes alsnog geïnd

MIJDRECHT - Op dinsdag 14 december omstreeks 11.00 uur controleerde de politie een 40-jarige automobilist zonder vast woonadres op de Industrieweg. Na controle van zijn gegevens bleek dat hij nog 16 boetes met een gezamenlijk bedrag van 2586 euro moest betalen. De man werd meegenomen naar het bureau. Nadat de boetes door een familielid waren voldaan, werd de man weer in vrijheid gesteld.

Bestuurder onder invloed

WOERDEN De politie heeft zondagavond een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 20.30 uur kreeg een 57-jarige man uit Woerden op de Hollandbaan een stopteken en moest hij een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 675 ug/l uit. Het rijbewijs van de man werd ingenomen. Met een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur werd hij naar huis gestuurd.