SGP


Rotterdams onderwijsdebat

Locatie: Pro Rege, Oudedijk 113 in Rotterdam Kralingen Tijd: D.v. dinsdag 21 december, 20.00 uur

Op dinsdagavond 21 december organiseren de Jonge Democraten (de jongerentak van D66) een debat over onderwijs, waaraan diverse andere politieke jongerenorganisaties hun medewerking verlenen. Ook SGP-jongerenvereniging Kernpunt zal van de partij zijn.

Namens de SGP-Jongeren verdedigd Harmen van der Wilt de stelling dat vrijheid van onderwijs NIET mag worden afgeschaft. Daar willen we graag zoveel mogelijk medestanders voor hebben!!! Let wel, als je komt hoef je niet per sé mee te discussiëren, hoewel we jullie hiertoe wel willen stimuleren.
Voorafgaand aan het debat gaan we om 17.45 uur met elkaar eten bij de Dijk (Oostplein).
Je dient je voor deze avond (en voor het eten) op te geven bij Arwin van Buuren (bellen overdag 010-4082635, 's avonds 010-4510557, mailen: arwin@kliksafe.nl)

Uitnodiging JD:
Onderwijs! Daar draait het natuurlijk allemaal om! Of het nu gaat om individuele ontplooiing, eigen verantwoordelijkheid, ontwikkelingssamenwerking, inburgering, kenniseconomie, criminaliteit: onderwijs neemt altijd een centrale plaats in in de discussie. Reden genoeg dus om hier een avond lang over te discussiëren! Op dinsdagavond 21 december zullen we in Rotterdam dan ook een avond lang verschillende facetten van het onderwijs belichten: in vier verschillende rondes zullen we, onder leiding van JD-onderwijsexpert Ton Monasso, debatteren over de vrijheid van onderwijs, de rol van onderwijs bij inburgering, toelatingsexamens in het hoger onderwijs, en alles waar JIJ graag nog verder over zou willen discussiëren. Alles is mogelijk!

Dinsdag 21 december 2004, 20.00 uur
Tijd: 20.00 uur (zaal gaat open om 19.30)
Datum: D.v. dinsdag 21 december
Locatie: Pro Rege, Oudedijk 113, in Rotterdam Kralingen, te bereiken met tramlijn 7 vanaf CS naar Woudestein en met de metro, halte Voorschoterlaan.

Zie voor actuele informatie: www.home.zonnet.nl/kernpunt