Ingezonden persbericht

MR PIETER DE BOORDER NAAR KNEPPELHOUT & KORTHALS

Mr P. (Pieter) de Boorder treedt per 1 januari 2005 toe tot de advocatenmaatschap Kneppelhout & Korthals. De Boorder is advocaat sinds 1974. Vanaf 1982 tot nu was hij partner bij NautaDutilh in Rotterdam.

Pieter de Boorder is één van Nederlands topspecialisten in commercieel vastgoed en onteigeningen. Hij is aktief betrokken geweest bij de HSL en de Betuwelijn projecten. Tot zijn cliënten behoren veel gemeentes, waterschappen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Bij Kneppelhout & Korthals gaat De Boorder mede leiding geven aan de sectie Vastgoed- en Bestuursrecht. De komst van De Boorder past in de groei-strategie van Kneppelhout & Korthals en bij de ambitie om voor ondernemingen en overheden de logische keus als huisadvocaat èn specialist te zijn.

Kneppelhout & Korthals is één van de weinige echt middelgrote advocatenkantoren in Rotterdam, waar nu zo'n 30 advocaten in 5 gespecialiseerde secties (naast Vastgoed- en Bestuursrecht tevens Ondernemingsrecht, Insolventierecht, Arbeidsrecht en Intellectueel Eigendom en ICT) op een breed gebied tegen betaalbare tarieven werkzaam zijn. Het aantrekken van De Boorder zorgt voor verdere verbreding en versterking van de dienstverlening.

Pieter de Boorder zegt over zijn overstap: "Het is een enorme uitdaging om bij een snelgroeiend en dynamisch kantoor te gaan werken in een praktijkgebied waar geweldige groeimogelijkheden zijn".

Rotterdam, 21 december 2004

---- --