Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Enschede, 20 december 2004

Nosun presenteert nieuw reisaanbod op dag met minste zon

Enschedese reisorganisatie organiseert reizen voor avonturiers

Reisorganisatie noSun presenteert op 21 december haar nieuwe reisprogramma. Naast de reeds vertrouwde rondreizen door Schotland, Wales en Scandinavië zijn voor komend zomerseizoen Ierland, Engeland, Tsjechië en de Baltische Staten toegevoegd. Het unieke aan de kleinschalige groepsreizen met maximaal 8 deelnemers is dat iedere reiziger zijn of haar eigen tent heeft. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Het nieuwe programma is te bekijken en te boeken via de website http://www.noSun.nl/

Het vernieuwde en uitgebreide reisprogramma wordt bewust gepresenteerd op de dag
met de minste uren zon. Reisorganisatie noSun biedt namelijk reizen voor mensen die niet houden van 14 dagen bruinbakken op het strand. Wie een reis zoekt naar het warme zuiden of een tropische oosterse bestemming zit bij noSun verkeerd. "Toch is zonnebrand zeker onmisbaar in je bagage" zegt Paul Schoenmakers, avonturier en oprichter van de reisorganisatie. "Wie boekt bij noSun hoeft niet bang te zijn dat hij absoluut geen zon zal zien, we richten ons met de reizen niet op zonaanbidders maar op avontuurlijk ingestelde twintig- en dertigers."

De groepsreizen van noSun hebben één belangrijk ding gemeen, de bestemmingen zijn stuk voor stuk landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. Regen, wind en kou zijn beelden die de bestemmingen eerder op roepen. Toch leert de ervaring dat de reizen van noSun niet in het water vallen: "Natuurlijk regent het wel eens flink, maar het afgelopen zomerseizoen hadden we de meeste dagen zon. Dus zelfs met de naam noSun krijg je wel zon tijdens de vakantie", aldus Schoenmakers.

Reisorganisatie noSun is een jonge firma met het hoofdkantoor in Enschede. De ondernemers zijn afgestudeerde studenten Small Business aan de Saxion Hogeschool Enschede en hebben door hun eigen reiservaringen besloten deze reizen te gaan aanbieden. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.

Noot voor de redactie: (