Politie Groningen

Persberichten disndag 21 december 2004

provincie Groningen 21-12-2004 -

Groningen: man (34) steelt broden
Getuigen zagen disnsdagochtend een 34-jarige man uit Groningen bij een supermarkt aan de Dierenriemstraat een aantal broden wegnemen. De doos met suikerbroden stond op een container bij het magazijn. De getuigen konden de dief achterhalen en droegen hem over aan de politie. De verdachte werd verhoord en kreeg een proces-verbaal.

Groningen: fietsdief aangehouden
Stadswachten betrapten maandagnacht een 38-jarige man uit Groningen op het stelen van een fiets op de Grote Markt. De man probeerde met een tang het slot van de fiets open te knippen. Hij werd aangehouden door de gewaarschuwde politie die hem opsloot voor nader onderzoek.

Groningen: fietsster zwaar onder invloed
Een 32-jarige fietsster uit Groningen werd dinsdagnacht slingerend aangetroffen op de Oostersingel. Zij moest blazen en scoorde een promillage van 2.2. De vrouw kreeg een proces-verbaal.

Groningen: snelheidscontroles
Op de Friesestraatweg (70 km) werd disnsdagmiddag een
radarsnelheidscontrole gehouden. Van de 1800 gecontroleerde voertuigen rden er 19 te hard. Hoogst gemeten snelheid 91 km per uur. Met de lasergun werd gecontroleerd op de Beneluxweg (70 km). Daar werden 14 overtredeingen geconstateerd. Hoogst gemeten snelheid 102 km per uur.