Utrecht stad, 09.30 uur

Utrecht 21-12-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Betalen

UTRECHT- Op dinsdagochtend moest een automobilist nog een groot bedrag aan boetes betalen. Omstreeks 03.30 uur zagen agenten een 25-jarige man uit Vleuten met hoge snelheid rijden over de Utrechtseweg. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij voor maar liefst 1308 euro aan boetes had openstaan. De man betaalde zijn boetes en kon zijn weg vervolgen.

Zeer brutale dief

UTRECHT- Op zondagmiddag werd een jongen bestolen van de fiets van zijn moeder. De moeder deed maandagmiddag aangifte. Omstreeks 15.00 uur stopte een moeder met haar zoontje bij een winkel aan de Voorstraat. De moeder ging naar binnen en haar kind hield haar fiets vast. Toen het jongetje stond te wachten greep een onbekende man de fiets, een zilverkleurige Koga Miyata, en reed hierop hard weg.

Fietsers botsen

UTRECHT- Omstreeks 16.40 uur ontstond een botsing tussen twee fietser. Een 26-jarige fietster uit Houten reed over de Ina Boudier Bakkerlaan. Een 22-jarige vrouw uit Utrecht reed tussen een rij autos door en botste vervolgens tegen de 26-jarige vrouw aan. Zij kwamen ten val en de vrouw uit Houten, die zwanger is, werd uit voorzorg vervoerd naar het ziekenhuis.