Rijn & Venen, 10.20 uur

Utrecht 21-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Gewapende overval

LINSCHOTEN - Op maandag 20 december is een 77-jarige man, wonende aan de M.A. Reinaldaweg, slachtoffer geworden van een gewapende overval. Omstreeks 10.00 uur werd het slachtoffer door twee mannen thuis opgewacht. De man werd bedreigd met een wapen en werd gedwongen geld af te geven. Hierop zijn de twee mannen met een geldbedrag op onbekende wijze gevlucht.

De politie wil graag weten of men op deze maandag 20 december rond genoemd tijdstip, dan wel op de dagen ervoor, verdachte personen/voertuigen, heeft gezien in de omgeving van de woning aan de M.A.Reinaldaweg. Ook vraagt de politie kontakt op te nemen als men mogelijk informatie heeft die te maken zou kunnen hebben met deze overval. Deze personen worden vriendelijk gevraagd contact op te nemen met de politie district Rijn&Venen, telefoon 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Inbeslagname radardector

WOERDEN De politie heeft op maandagochtend omstreeks 10.35 uur een radardector in beslag genomen. Op de Europbaan sloeg de opsporingsapparatuur van de politie aan. Hierop werd een 39-jarige bestuurder uit De Meern staande gehouden en een radardector aangetroffen. Deze in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Ongeldig rijbewijs

MAARSSEN In de nacht van maandag om dinsdag werd bij een 33-jarige automobilist uit Maarssen op de Ruimteweg gecontroleerd. Het rijbewijs van de man bleek ongeldig verklaard te zijn, hij had deze echter niet ingeleverd. Hij is aangehouden en zijn rijbewijs is in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.