Ingezonden persbericht


Nederlanders worstelen met relaties en uiterlijk
Ruim honderdduizend vragen gesteld aan Crystal

BUNNIK, 21 december 2004 - Bezoekers van 'The Ask Crystal Show' op internet (www.ask-crystal.com) hebben in een maand tijd meer dan honderdduizend vragen aan talkshowhost Crystal gesteld. De website is een initiatief van frisdrankmerk Crystal Clear.

De meest gestelde vragen hebben vooral betrekking op relaties en uiterlijk. Veel vragenstellers willen weten of het vriendje aan de kant moet worden gezet, hoe ze een partner kunnen vinden en of het erg is om vrijgezel te zijn.

Het uiterlijk blijkt met de feestdagen in zicht veel Nederlanders bezig te houden. Enkele duizenden keren werd Crystal gevraagd om haar deskundige mening te geven over het ideale lichaamsgewicht en de te dragen kleding.

Een opvallend groot aantal vragenstellers ging op de filosofische toer en vroeg naar de zin van het leven. Ook de belangstelling voor de Amerikaanse presentatrice zelf is overweldigend: een groot deel van de vragen heeft betrekking op Crystal en haar leven. Bezoekers willen weten hoe het met haar gaat, of ze getrouwd is en wat haar leeftijd is.

Zeker nog tot het eind van het jaar geeft Crystal op www.ask-crystal.com direct, eerlijk en anoniem antwoord op persoonlijke vragen. De website is een initiatief van Crystal Clear, de lichtste frisdrank met bronwater die door frisdrankfabrikant Vrumona op de markt wordt gebracht. Het merk richt zich met name op jonge vrouwen en haakt met 'The Ask Crystal Show' in op de enorme populariteit van Dr. Phil en Oprah Winfrey.

OVER CRYSTAL CLEAR

Crystal Clear is in drie lichtsprankelende varianten verkrijgbaar: Sparkling Peach, Sparkling Lemon en Sparkling Cranberry. Er zijn drie koolzuurvrije varianten: Cranberry & Limoen, Appel & Peer en Citroen & Passie. Crystal Clear is één van de vele frisdrankmerken die Vrumona op de markt brengt. Andere bekende eigen merken die het bedrijf beheert zijn Sisi, Royal Club, JOY, Xí en Sourcy. Onder meer Pepsi, 7UP, Schweppes, Rivella, Perrier, Vittel en Orangina worden in licentie door Vrumona op de markt gebracht. Het bedrijf is sinds 1968 onderdeel van Heineken.

MEER INFORMATIE
Vrumona
Hans Sjouke Koopal
tel: 030-6568241


---- --