IMMO INTERNATIONAL MAGAZINE

Mondi, de nieuwe belangenorganisatie

Een huis kopen in het buitenland is voor de meeste mensen een droom. Het uitkomen van die droom moet een plezierige ervaring zijn. Gelukkig hebben de huidige bezitters van een woning in het buitenland voornamelijk positieve ervaringen. Toch zijn er weinig huiseigenaren die niet ook zijn geconfronteerd met praktische obstakels.

Immo International is een magazine voor internationaal onroerend goed, wonen en leven. In de zojuist verschenen uitgave van Immo International Magazine leest u alles over Mondi, de nieuwe belangenorganisatie. Mondi richt zich op Nederlanders die een woning in het buitenland zoeken of bezitten en voor geïnteresseerden in buitenlandse beleggingsobjecten.

In dezelfde uitgave treft u uitgebreide reisverslagen aan met nuttige tips en achtergrondinformatie over het kopen van een woning in Spanje en Turkije. Maar ook aandacht voor onder andere:
- Reportages nieuwbouwprojecten in Turkije en Brazilië;
- Suggesties en tips over uw tweede huis, uw tweede thuis;
- Het financieren van uw woning in het buitenland;
- Overeenkomsten en verschillen tussen de makelaar in Nederland en het buitenland;

- Nederlanders overzee, leven met een gezin down under: Australië;
- Van toerist tot verhuurder;

- Prijsontwikkelingen.

Immo International Magazine is verkrijgbaar in de kiosk en op abonnementenbasis. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt kunt u bellen naar 013 578 41 03.
Meer informatie vindt u ook op www.immo-international.nl en www.mondi.nl

Informatie t.b.v. de redactie (