Gemeente Gouda


gemeentesecretaris tekent bij voor vijf jaar (20/12/2004)

Drs. A. W.M. de Bever wordt per 1 januari 2005 herbenoemd in zijn functie als gemeentesecretaris en algemeen directeur voor wederom een periode van vijf jaar. De Bever heeft de afgelopen vijf jaar uitstekend gefunctioneerd.

In januari 2000 is De Bever aangenomen door de gemeenteraad. In het kader van de dualisering is de bevoegdheid tot (her)benoemenig van de gemeentesecretaris overgegaan op het college van burgemeester en wethouders. Jaarlijks zijn er beoordelingsgesprekken gevoerd met burgemeester Cornelis, wethouder Van Huut en het hoofd personeelszaken, de heer De Koning. Deze gesprekken vormen de basis van het advies aan het college om het contract met de Bever tot gemeentesecretaris en algemeen directeur met ingang van 1 januari 2005 voor 5 jaar te verlengen.

De Bever heeft bij zijn benoeming in januari 2000 aangegeven dat hij zich slechts wilde vastleggen voor een periode van vijf jaar. Verlenging was voor hem pas een optie na een wederzijdse grondige evaluatie van zijn functioneren. De gemeente is daar erg tevreden over.

De gemeentesecretaris maakt dezelfde afspraak met de leden van de concerndirectie. Ook zij worden benoemd voor perioden van vijf jaar.


-- einde bericht --

Footer