Auto-inbrekers aangehouden

's-Hertogenbosch 21-12-2004 - Maandag is de politie erin geslaag om zowel op de Rubensstraat als het Burgemeester Loeffplein in 's-Hertogenbosch auto-inbrekers aan te houden.

Maandagmiddag is een 17-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Door getuigen werd gezien dat de jongen een auto die geparkeerd stond aan de Rubensstraat in 's-Hertogenbosch openbrak en er spullen uit wegnam. De jongen had een ruitje ingeslagen en een tas en fotocamera weg genomen. Op aanwijzing van de getuigen kon de jongen even later op de Arena in 's-Hertogenbosch worden aangehouden. Hij was nog in het bezit van de camera. De tas bleek hij eerder aan het Prins Hendrik Park in het water te hebben gegooid. De jongen is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.
-----
Maandagmiddag zijn vier jongeren, 18 en 19 jaar, uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Drie van hen werden op heterdaad betrapt toen ze aan het inbreken waren in een auto die aan het Burgemeester Loeffplein in 's-Hertogenbosch geparkeerd stond. Later kon nog een vierde jongen worden aangehouden. De vier zijn in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.