Ingezonden persbericht

Website online voor Abraham of Sarah

Vriend of familielid wordt 50 jaar ? Ga dan naar www.abraham50.nl of www.Sarah50.nl

ARNHEM, 20041219 -- Deze webpagina is bedoeld voor mensen die hun vrienden, partners,familieleden etc. in het zonnetje willen zetten omdat zij binnenkort 50 jaar oud worden. Sommige mensen kiezen ervoor de tuin van de jarige te versieren, een Abraham of Sarah te maken of hangen foto's op lantaarnpalen en bomen in de straat. Dit is altijd leuk en is natuurlijk nog steeds mogelijk. Nog leuker is het iemand op deze pagina, voorzien van een foto en gastenboek, in de picture te zetten! Op bijvoorbeeld www.abraham50.nl

Hoe werkt het?
Nadat men op onze pagina hebt aangemeld, krijg men een eigen, persoonlijk, online gastenboek. Deze kan men zelf opmaken en hiermee Abraham of Sarah verrassen.

Om het gastenboek op te maken worden foto's van de jarige geplaatst. Bijvoorbeeld een foto van jaren geleden en/of een foto van de huidige Abraham of Sarah, zoals hij of zij er thans uitziet.
Binnen het controlpanel van het gastenboek is het mogelijk andere vrienden en familieleden, via email, uit te nodigen een bericht achter te laten om Abraham of Sarah te feliciteren.
Wanneer de opmaak klaar is en men tevreden is over het resultaat, kunnen eigen felicitaties voor Abraham of Sarah in het gastenboek worden achtergelaten.
Iedere keer, wanneer een nieuwe felicitatie in het gastenboek is geplaatst, ontvangt de jarige een email. Hij of zij kan het gastenboek nakijken en het bericht direct lezen...